Apsystems etävalvonta

APsystems EMA -sovellus (Energy Monitoring and Analysis) tarjoaa mahdollisuuden seurata aurinkopaneelijärjestelmääsi. Sovellus analysoi ja raportoi jokaisen aurinkopaneelin tuoton. Voit tarkastella tätä tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella.

Asentajat voivat pyytää tiliä ilmoittamalla yrityksensä nimen, tarjoten mahdollisuuksia tarjota lisäpalveluita, kuten paneelien, inverttereiden vikojen ratkaisemista tai tuoton optimointia. Pyytääksesi asentajan EMA-tiliä, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin ja osallistumaan koulutukseen..

Aurinkosähköjärjestelmän omistajana sinulla on pääsy järjestelmääsi kojelaudan kautta, josta saat yksityiskohtaista tietoa tuotannosta, tuotosta paneelia tai mikroa kohti. Tämän pääsyn mahdollistamiseksi asentajan on luotava tili, koska hänellä on kaikki yksityiskohtaiset tiedot järjestelmästäsi, kuten sarjanumerot, taajuus, jännite jne.

Tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen palvelun RALOS tarjoaa laajaa koulutusta aurinkoenergian asentajille. Yleisen tietosuoja-asetuksen noudattamiseksi asentajan tai maahantuojan on luotava EMA-tilisi.

LOPPUKÄYTTÄJÄT

Energianvalvonta- ja -analyysisovelluksen avulla APsystemsin mikroinvertterijärjestelmien omistajat voivat seurata aurinkopaneelien suorituskykyä reaaliajassa mobiililaitteensa kautta. Katso järjestelmän teho päivän, kuukauden, vuoden ja ryhmän käyttöiän mukaan ja laske energiansäästö kilowattituntihinnan perusteella. Kaikki tiedot näytetään helppokäyttöisen graafisen käyttöliittymän kautta. APsystems EMA -sovellus on saatavana iPhonelle ja iPadille Apple iTunes App Storen kautta. Sovellus vaatii iOS 7.0:n tai uudemman ja tarjoaa englannin ja yksinkertaistetun kiinan kielen tuen.

AMMATTILAISET

EMA Manager -sovelluksen avulla asentajat voivat ohjata APsystemsin mikroinvertterijärjestelmän käyttöönottoa, valvontaa ja vianetsintää. Käyttäjät voivat nyt parantaa asiakkaidensa palvelukykyä missä tahansa ja milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin kautta. Tämä sovellus tehostaa valvotun järjestelmän asennusta kätevästi ja tarjoaa asentajille monia uusia ja parannettuja ominaisuuksia sivuston etähallintaan.

Yksi hieno ominaisuus on asentajakohtainen tilasto, joka sisältää asiakkaiden kokonaismäärän, asennetut invertterit ja kokonaisenergian. Tämä ominaisuus tarjoaa asentajille arvokasta tietoa sekä ainutlaatuisen myyntityökalun ympäristövaikutuksensa esittelyyn.