Toimitettuna

12,9

MW aurinkovoimaa

Toimitettuna

13,8

GWh TUotettua
uusiutuvaa energiaa

Toimitettuna

8280

Tonnia vähennettyjä
hiilidioksidipäästöjä

Toimitettuna

10 300

kappaletta toimitettuja mikroinverttereitä

Tarinamme

Raloksen tarina alkaa vuodesta 2017, jolloin yrityksen perustaja halusi tehdä blogikirjoituksen aurinkoenergian kannattavuudesta. Laskelmia tehdessä havaittiin, että voimalaitosten hyötysuhde oli erittäin alhainen. Ajatus aurinkovoimalan hyötysuhteen parantamisesta nousi yrityksen missioksi ja yrityksen olemassaolon tarkoitus löytyi. Uusien teknologioiden ja parhaan tehokkuuden seuraaminen on yksi Raloksen tärkeimmistä tavoitteista tänäkin päivänä.

Ralos

Ralos Oy on Suomen johtava mikroinvertteri- ja HJT-aurinkopaneeliteknologian toimittaja. Yrityksemme tavoitteena on saavuttaa aurinkovoimaloiden paras mahdollinen tuotto ja kilpailukyky sekä tarjota sitä asiakkaillemme. Tarjoamme laajan valikoiman aurinkosähkömarkkinoiden tehokkaimpia ja turvallisempia tuotteita, kuten aurinkopaneeleja, inverttereitä ja asennusjärjestelmiä. Lisäksi Ralos Oy rakentaa ympäristöystävällisiä aurinkovoimaloita yrityksille ja yhteisöille. Oma logistiikkakeskuksemme ja kansainvälinen verkostomme takaavat tuotteiden hyvän saatavuuden ja nopeat toimitukset vaativiinkin tarpeisiin. Olemme vuonna 2017 perustettu yksityisomisteinen ja kotimainen yritys.

Lataa tästä esitteemme ja tästä referenssimme.

 • Arvot

  • Uudistuminen
  • Vastuullisuus tekemisessä ja teknologiassa
  • Asiakaslähtöisyys
 • Visio

  Raloksen visio on olla alansa houkuttelevin brändi ja ensisijainen valinta kaikille, jotka etsivät parasta tuottoa auringosta.

 • Missio

  Raloksen missio on olla aurinkoenergia-alalla edelläkävijä sekä henkilöstön että tuotteiden osalta.