Ralos – jo vuodesta 2017

Raloksen tarina alkaa vuodesta 2017, jolloin yrityksen perustaja halusi tehdä blogikirjoituksen aurinkoenergian kannattavuudesta. Laskelmia tehdessä havaittiin, että voimalaitosten hyötysuhde oli erittäin alhainen. Ajatus aurinkovoimalan hyötysuhteen parantamisesta nousi yrityksen missioksi ja yrityksen olemassaolon tarkoitus löytyi. Uusien teknologioiden ja parhaan tehokkuuden seuraaminen on yksi Raloksen tärkeimmistä tavoitteista tänäkin päivänä.

Ralos Oy on Suomen johtava mikroinvertteri- ja HJT-aurinkopaneeliteknologian toimittaja. Yrityksemme tavoitteena on saavuttaa aurinkovoimaloiden paras mahdollinen tuotto ja kilpailukyky sekä tarjota sitä asiakkaillemme. Tarjoamme laajan valikoiman aurinkosähkömarkkinoiden tehokkaimpia ja turvallisempia tuotteita, kuten aurinkopaneeleja, inverttereitä ja asennusjärjestelmiä. Lisäksi Ralos Oy rakentaa ympäristöystävällisiä aurinkovoimaloita yrityksille ja yhteisöille. Oma logistiikkakeskuksemme ja kansainvälinen verkostomme takaavat tuotteiden hyvän saatavuuden ja nopeat toimitukset vaativiinkin tarpeisiin. Olemme vuonna 2017 perustettu yksityisomisteinen yritys, jonka liikevaihto nousee lähes 4 miljoonaan euroon vuonna 2023. Meillä työskentelee tällä hetkellä 9 asiantuntijaa.

Lataa tästä esitteemme ja referenssimme

Ralos on toimittanut vuodesta 2017 alkaen yli 3000 aurinkovoimalaa Suomeen ja muihin Pohjoismaihin mikroinvertteriteknologialla. Yli 99 % voimaloista on etäseurannassa, joiden kuntoa ja tuottoa Raloksen suomalainen tekninen tuki seuraa jatkuvasti.

Toimitettuna

12,9

MW aurinkovoimaa

Toimitettuna

13,8

GWh TUotettua
uusiutuvaa energiaa

Toimitettuna

8280

Tonnia vähennettyjä
hiilidioksidipäästöjä

Toimitettuna

10 300

kappaletta toimitettuja mikroinverttereitä

 • Arvot

  • Uudistuminen
  • Vastuullisuus tekemisessä ja teknologiassa
  • Asiakaslähtöisyys
 • Visio

  Raloksen visio on olla alansa houkuttelevin brändi ja ensisijainen valinta kaikille, jotka etsivät parasta tuottoa auringosta.

 • Missio

  Raloksen missio on olla aurinkoenergia-alalla edelläkävijä sekä henkilöstön että tuotteiden osalta.