Ralos harjakatoille

HArjakaton aurinkovoimala

Ota kaikki irti auringon antamasta energiasta Ralos -teknologialla.

Korkealaatuiset Ralos Aurinkovoimalat ovat suunniteltu maksimaaliseen tuotantoon. Jatkuvan kehityksen ansiosta voimme tarjota markkinoiden parhainta teknologiaa. Suomessa valmistetut hiilineutraalit asennusjärjestelmät ovat suunniteltu suomalaisille harjakatoille, sekä seinäasennuksiin. järjestelmä täyttää pelastuslaitoksen vaatimukset, sekä erittäin vaativat suomalaiset tuuli- ja lumikuorman kestävyyden vaatimukset.

Oletko valmis nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle ja auttamaan asiakkaita valitsemaan vastuullisempia
tuotteita? Ota tästä yhteyttä myyntiimme.

Innovatiivinen harjakaton aurinkovoimala yhdistää HJT-teknologian aurinkopaneelit, turvalliset mikroinvertterit, sekä kevyet ja kustannustehokkaat harjakaton asennusjärjestelmän yhdeksi tuottavaksi kokonaisuudeksi.

Miksi valita ralos aurinkovoimala?

  • Meiltä saat huipputurvallisen aurinkovoimalan. Mikroinverttereiden mahdollistamat matalat DC-jännitteet luovat perustan paloturvalliselle ratkaisulle, joka ei vaaranna kiinteistösi käyttöä.

  • Tarjoamme jopa 30 % paremman tuoton investoinnillesi verrattuna alan standardeihin. Paremman investointituoton takaa laadukas ja paremman hyötysuhteen aurinkovoimala. Aurinkokennoteknologiamme ja pitkät takuumme mahdollistavat pidemmän ja tuottavamman elinkaaren aurinkovoimalallesi.

  • Paremman tuoton ja pidemmän elinkaaren avulla aurinkovoimalasi on myös markkinoiden standardeja vastuullisempi. Voimalamme käsin valitut komponentit ja kierrätetyt metallit, ovat avain kestävämpään ja vihreämpää tulevaisuuteen.

Pyydä tarjous aurinkovoimalasta

Niitty-Seppälän tila – 85kWp
As Oy Helsingin Rusokkikuja – 43kWp
Hakolan huonekalutehdas – 27kWp
Hacklin Group Oy – 31,5kWp
Maulan maatila – 50kWp
VM Carpet – 69kWp