Hoymiles etävalvonta

Mobiililaitteissa ja verkkoselaimella S-Miles Cloud on täydellinen työkalupaketti aurinkosähköasennusten seurantaan, hallintaan ja vianmääritykseen. Energiantuotantoa ja -käyttöä koskevista visuaalisista tiedoista perusteellisen analyysin vaihtoehtoihin – kaikki samassa yksinkertaisessa käyttöliittymässä. Voit maksimoida suorituskyvyn, pitää asennuksesi etänä hallinnassa ja tehdä tietopohjaisia päätöksiä kaikissa tulevissa hankkeissa. 

loppukäyttäjät

Asunnon omistajille S-Miles Cloud on tehokas tapa nähdä, miten asennukset sujuu – ja hyödyntää niin paljon tai vähän tietoa kuin tarvitset.
Etsitkö laitoksen yleistä suorituskykyä? Katso kuukausittainen ja käyttöikäinen energiantuotantosi ja vähentämäsi päästöt. Mietitkö tiettyjen paneeleiden tuottoja? Käytä reaaliaikaista dataa nähdäksesi, kuinka yksittäiset paneelit toimivat. Kaikki samassa kattavassa portaalissa ennakoivilla hälytyksillä, jos komponentit tarvitsevat huomiotasi.

ammattilaiset

Ammattilaisille S-Miles Cloud on arvokas lisäys asennuksiin: valvonta antaa kodin omistajille paremman ja avoimemman näkyvyyden ja itseseurannan samalla kun se mahdollistaa myös etävalvonnan ja vianmäärityksen. Ammattimainen portaali antaa sinulle täydellisen hallinnan suorituskyvyn käyrien tarkistamisesta asetusten muuttamiseen tai ongelmien diagnosointiin ilman, että sinun tarvitsee käydä paikan päällä. Joten voit viettää vähemmän aikaa kentällä samalla kun parannat dramaattisesti jokaiselle asiakkaalle tarjoamasi hoidon ja huomion tasoa.