Ralos työpaikkana

Haluamme, että Ralos on jokaiselle työntekijälle merkityksellinen työpaikka. Tuemme henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joustavilla työaikaratkaisuilla sekä lounas-, liikunta- ja hierontaeduilla. Saat työsi tekemiseen kaikki tarvitsemasi työvälineet ja aika paljon muutakin. Meillä on käytössä etä- ja lähityömahdollisuus. Toivomme työkavereidemme viihtyvän toimistolla ainakin välillä. Hyvä ajankohta toimistopäivälle on esimerkiksi perjantait, jolloin meillä on koko yrityksen yhteinen tiimilounas.

Raloksen tapa toimia tiivistyy viiteen kohtaan; yksinkertaisuus, tehokkuus, muutos, vastuu ja vapaus

Arvomme ovat
⬩ Uudistuminen – itsemme haastaminen
⬩ Vastuullisuus tekemisessä ja teknologiassa
⬩ Ihmislähtöisyys – kaikki sidosryhmät asiakkaista henkilöstöön

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Kasvamme vauhdilla ja etsimme jatkuvasti tiimimme uusia hahmoja.

Kaipaamme joukkoomme erityisesti sähkötekniikan ja myynnin osaajia

Kasvavana yrityksenä uudistamme toimintaamme koko ajan ja etsimme tiimimme henkilöitä, joilla on halu kehittyä ja kehittää. Toivomme, että nautit asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa työskentelystä, sinulla on tietotekniikan perustaidot hallussa ja sujuva suomen kieli. Kokemusta aurinkovoimaloiden parissa työskentelystä emme vaadi vaan tärkeämpää on halu oppia.

Teknisessä roolissa on oleellista hallita sähkötekniikan perusteet. Koulutukseltasi voit olla esim. Sähköinsinööri (AMK). Työnkuva muodostetaan oman osaamisalueesi mukaisesti. Työtehtäväsi voivat sisältää mm. kuluttajien ja yritysten teknistä tukea, asiakkaan tarpeen kartoitusta, aurinkovoimalan suunnittelua, tarjouksen laskemista ja yleisesti projektien vetämistä.

Myynnillisessä roolissa eduksi on kokemus kuluttaja- ja yritysmyynnistä sekä projektimyynnistä. Tehtävässäsi vastaat laadukkaasta myynnistä ja tuet asiakasta koko aurinkovoimalan hankintaprosessin ajan. Työtehtäväsi sisältävät lämpimien ja kylmien liidien kontaktointia, asiakkaiden tapaamisia ja tarjousten laskemista sekä tarjousprosessin seurannan. Saat tarvitsemasi teknisen tuen asiantuntijoiltamme. Asiakkaan kokema laatu on meille tärkeää. Me myymme vain tarpeeseen ja palvelemme asiakasta myös kaupanteon jälkeen.

Kuulisimme mielellämme sinusta

Lähetä itsesi näköinen hakemus matti@ralos.fi tai soita Matille 0445352369 ma-pe klo 9-16.