Ralos työpaikkana

Raloksen tehtävänä on auttaa ihmisiä tuottamaan kannattavampaa aurinkoenergiaa. Luomme mahdollisuuksia – asiakkaille kuin työntekijöille. Olemme aallonharjalla ratsastava teknologiayhtiö.

Visiomme on olla brändi, jonka takana on merkityksellisin työpaikka ja paras aurinkovoimala. Tulemme näyttämään suunnan.

Tapamme toimia tiivistyy viiteen kohtaan; yksinkertaisuus, tehokkuus, muutos, vastuu ja vapaus

Arvomme ovat
⬩ Uudistuminen – itsemme haastaminen
⬩ Vastuullisuus tekemisessä ja teknologiassa
⬩ Ihmislähtöisyys – kaikki sidosryhmät asiakkaista henkilöstöön

Kasvavana yrityksenä uudistamme toimintaamme koko ajan ja etsimme tiimimme henkilöitä, joilla on halu kehittyä ja kehittää. Toivomme, että nautit asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa työskentelystä, sinulla on tietotekniikan perustaidot hallussa ja sujuva suomen kieli. Kokemusta aurinkovoimaloiden parissa työskentelystä emme vaadi vaan tärkeämpää on halu oppia.


Avoimet työpaikat

Myyntitiimi, Tekninen myyjä, Tampere

Haluatko olla osa rentoa ja motivoitunutta myyntitiimiä, joka auttaa asiakkaita siirtymään kohti vihreämpää energiaa? Etsimme nyt uutta jäsentä tiimiimme Raloksella!

Tehtävässä pääset työskentelemään aurinkovoimaloiden myynnin parissa, missä autat asiakkaitamme löytämään ratkaisuja energiantarpeisiinsa. Sinusta tulee keskeinen osa asiakasmatkaa tarjoamalla tuoteasiantuntemustasi ja tukemalla asiakkaita päätöksenteossa. Olennainen osa rooliasi on ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja ohjata heitä kohti kestäviä ja tietoon perustuvia päätöksiä.

Etsimme henkilöä, joka on valmis oppimaan ja kehittymään myynnin alalla, ja jolla on vahva motivaatio työskennellä vihreän energian parissa. Arvostamme kokemusta kuluttaja- ja yritysmyynnistä sekä projektimyynnistä. Tehtävään valitulta odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja intoa tiimityöskentelyyn rennossa mutta tehokkaassa ympäristössä.

Jos haluat olla mukana tekemässä positiivista muutosta ja työskennellä innostavassa ympäristössä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, soita, tai tule käymään. Liity joukkoomme Raloksella ja ole osa aurinkosähköistä tulevaisuutta!

hakemukset osoitteeseen matti@ralos.fi tai soita Matille 0445352369 ma-pe klo 9-16.

Projektitiimi, Projekti-insinööri, Tampere

Etsimme motivoitunutta ja taitavaa projekti-insinööriä Raloksen aurinkovoimalaprojektien johtamiseen ja läpiviennin varmistamiseen. Tule mukaan osaksi rentoa ja dynaamista projektitiimiämme, missä opit ja kehityt aurinkovoima-alan asiantuntijaksi.

Tässä roolissa vastaat aurinkovoimalaprojektien laadukkaasta ja rahallisesti kannattavasta läpiviennistä alusta loppuun. Tehtäviisi kuuluu aurinkovoimaloiden suunnittelu, tarjouslaskenta sekä projektintoteutus ja johtaminen, varmistaen että projektit etenevät aikataulussa ja budjetissa pysyen.

Etsimme henkilöä, jolla on vahva motivaatio oppia ja kehittyä projektijohtamisenja aurinkoenergian saralla. Kokemusta ei välttämättä tarvitse olla, mutta kyky hallita projekteja ja ratkaista ongelmia ovat tärkeitä.

Jos olet motivoitunut tekemään merkittävää vaikutusta vihreän energian alalla ja haluat olla osa innostavaa tiimiä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, soita, tai tule käymään. Liity joukkoomme Raloksella ja ole osa aurinkosähköistä tulevaisuutta!

hakemukset osoitteeseen matti@ralos.fi tai soita Matille 0445352369 ma-pe klo 9-16.

 

Aftersales-/ Kehitystiimi, Tekninen tuki, Tampere

Etsimme nyt motivoitunutta ja osaavaa jäsentä aftersales/kehitystiimiimme Raloksella. Tässä roolissa sinun tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen toimitusten jälkeen sekä Raloksen tuotteiden ja toiminnan kehittäminen.

Sinusta tulee avainhenkilö asiakkaidemme tukemisessa ja ongelmien ratkaisemisessa toimitusten jälkeen. Lisäksi pääset mukaan tuotteiden kehittämiseen ja innovointiin aurinkoenergia-alalla. Tässä tehtävässä kehityt aurinkoenergia-alan tekniseksi guruksi.

Etsimme henkilöä, jolla on vahva motivaatio oppia ja kehittyä aurinkoenergia-alan asiantuntijaksi. Kokemus ei ole välttämätöntä, mutta kyky ratkaista teknisiä ongelmia ja innostus tuotteiden, toiminnan ja prosessien kehittämiseen ovat tärkeitä.

Jos olet motivoitunut tekemään merkittävää vaikutusta vihreän energian alalla ja haluat olla osa innostavaa tiimiä, ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, soita tai tule käymään. Liity joukkoomme Raloksella ja ole osa aurinkosähköistä tulevaisuutta!

hakemukset osoitteeseen matti@ralos.fi tai soita Matille 0445352369 ma-pe klo 9-16.

Markkinointijohtaja, Tampere

Etsimme nyt innostavaa ja kokenutta markkinoinnin tiimijohtajaa Ralokselle. Tässä roolissa vastaat Raloksen markkinoinnista ja johdat tulevaisuudessa tiimiä, joka hallitsee markkinoinnin keinot ja strategiat. Tavoitteenasi on lisätä Raloksen myyntiä ja kasvattaa brändimme arvoa.

Sinusta tulee keskeinen hahmo markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Johdat tiimiäsi luomaan tehokkaita markkinointikampanjoita ja -materiaaleja, jotka houkuttelevat asiakkaita ja edistävät myyntiämme. Lisäksi vastaat brändimme näkyvyydestä ja maineesta markkinoilla.

Etsimme henkilöä, jolla on vankka kokemus markkinoinnin alalta ja näyttöjä menestyksekkäästä tiiminjohtamisesta. Arvostamme luovuutta, innovatiivisuutta ja kykyä inspiroida ja motivoida tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita.

Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja haluat olla mukana rakentamassa Raloksen menestystarinaa markkinoilla, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, soita tai tule käymään. Liity joukkoomme Raloksella ja ole osa kasvavaa ja energistä tiimiä, joka vie brändimme uusiin ulottuvuuksiin!

hakemukset osoitteeseen matti@ralos.fi tai soita Matille 0445352369 ma-pe klo 9-16.